JitterBug FMJ USB adat- és tápzaj szűrő

Zenebarátok tízezrei élvezik már az eredeti AudioQuest JitterBug USB zajszűrő által kínált jobb hangzást – az autók USB-csatlakozójába, laptopokba, vagy akár Streamerek “service only” USB aljzatába és még sok más eszközbe csatlakoztatva.

Most a fémházas JitterBug FMJ (Full Metal Jacket) tovább emeli a tétet.

Akár sorba kötve akár párhuzamosan használják, a JitterBug jelentősen csökkenti a számítógép, autó vagy más eszköz által generált rádiófrekvenciás zavarokat, sőt, a JitterBug FMJ ezen túl még a környezeti RF-zaj hatékony csökkentésére is képes, amely különben zavarná ezt a sérülékeny interfészt.

A legnyilvánvalóbb változás az új fémház, de még a JitterBug kimenetét fedő, látszólag haszontalan kis “gumi” darabka is jelentőséggel bír a jobb teljesítmény szempontjából. Ez a kis fekete “ajtó” ugyanis ellenáll a rádiófrekvenciás zavaroknak, pontosabban elnyeli azokat, mivel majdnem teljes egészében carbon-ból készül.

Alkalmazzon egy JitterBug-ot sorba kötve bármely számítógép, okostelefon, NAS, streamer vagy autós audio rendszer egyik USB-bemenetére csatlakoztatva. További hangzásbeli javulás érhető el, ha egy másik szabad USB Port-ra párhuzamosan egy második JitterBug-ot csatlakoztat, kivéve, ha a JitterBug FMJ elülső ajtaja zárva van.

Egy AudioQuest DragonFly Black vagy Red D/A konverterrel sorba kapcsolt JitterBug mindig segít abban, hogy ezek a csodálatos kis eszközök még jobban teljesítsenek. A DragonFly Cobalt esetében azonban az a legjobb, ha tesz egy próbát vele és nélküle is, mert a Cobalt részben már maga is tartalmazza a JitterBug szűrésének egy részét. Emiatt a két szűrő sorbakapcsolása az adott berendezéstől és a rendszer további jellemzőitől függően javíthatja, de akár ronthatja is a hangminőséget.

Az AudioQuest neve mára egybe forrt a zajcsökkentéssel és a zajszűréssel. A modern világunkat gyakorlatilag teljesen átható rádiófrekvenciás zaj közvetlenül ugyan nem hallható, de az általa okozott negatív hatás és kompromisszum rengeteg finomságot, apró részletet tüntet el a zenéből. A JitterBug FMJ segítségével felveheti a harcot ezekkel szemben.

– Kettős diszkrét zaj disszipációs áramkör csökkenti a belsőleg generált rádiófrekvenciás zajt a jobb minőségű audio streaming érdekében.
– Csökkenti a jittert és az adatátviteli csomaghibákat
– A fémház (FMJ) véd a külső zajok ellen
– Az integrált RF-biztos USB kimeneti csatlakozó még tovább csökkenti a zajt
– Minden USB 2.0 specifikációnak megfelel