AudioQuest mitikus teremtmények – amikor a mítosz találkozik a valósággal

Új tagokkal bővül Az AudioQuest Mythical Creature termékcsaládja, megjelentek az új interkonnektek! A ThunderBird, FireBird és Dragon analóg RCA és XLR összekötő kábelek már rendelhetőek!

A Thunderbird, a FireBird és a Dragon az AudioQuest legújabb, mitikus teremtmények sorozatának analóg összekötő kábelei. Az AudioQuest meghatározó filozófiája mindig is az volt, hogy a lehető legkevesebb torzítást adjuk hozzá az audio jelhez, és ez a cél a vállalat több mint 40 éves története során folyamatosan tökéletesedett és fejlődött. Manapság a környezetünk telítve van magas frekvenciájú RF zajjal, amelyet le kell küzdeni annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb torzítást adjuk hozzá a jelhez és feltárulhassanak azok a kulcsfontosságú alacsony szintű zenei részletek, amelyek miatt az átlagos hangzásból egy varázslatos előadás válik. Ezek a kábelek ennek fényében születtek és ezek az AudioQuest eddigi legjobb interkonnektjei. Segítségükkel túlléphet a mítoszokon, és a teljesebb hangzással élvezheti mindazt, amire a rendszere valóban képes.

Az új összekötő kábelekben most először jelenik meg a ZERO Technológia, amivel a lineáris zajdisszipáció mindhárom modellben megvalósul. A ZERO techológia sikere abban áll, hogy kiküszöböli a kábel magas és alacsony jelvezetői közötti elektrosztatikus mezőt, ami lehetővé teszi a lineáris, oktávról oktávra konzisztens rádiófrekvenciás (RF) zajszűrést és a kompressziómentes tranziens szállítást. A Thunderbird réz, (PSC+) a Firebird és a Dragon ezüst (PSS Silver) vezetőkkel készül, az új széria egyúttal új, felső kategóriás, még fejlettebb, közvetlenül ezüstözött vörösréz csatlakozókat kapott, amelyekben földelt réz- vagy ezüstbevonatú burkolat maximalizálja a zajszűrést a jelvezetőkhöz kapacitívan csatlakozó RF zaj minimalizálásával.

Az RCA és XLR verziók eltérnek: az RCA dupla kábeles kialakítású és dupla szimmetrikus, az XLR változat pedig tripla kábeles kialakítású és tripla szimmetrikus. Az XLR verziók dupla 72V Level-X DBS rendszerrel vannak szerelve. A Dragon 7. szintű lineáris zajszűrése szén- és grafén árnyékolással, PSS földelő szálakkal, irányvezérelt vezetőkkel és 72v DBS dielektromos rendszerrel valósul meg.

Az új analóg összekötő kábelek megjelenésével már teljes – interkonnekt, hangfal és tápkábel – ThunderBird, FireBird Dragon kábel rendszerek állíthatóak össze.